Beneficiile Consumului de Cimbru

Cimbrul era folosit in medicina populara ca leac pentru melancolie, epilepsie, migrene si pentru purificarea incaperilor. De asemenea, cimbrul mai este folosit cu succes pentru intarirea imunitatii la stresul psihic si pentru un control mai bun al emotiilor. Aceasta planta este foarte bogata in potasiu, magneziu, vitaminele A, C si E. Cimbrul amplifica increderea in …

Beneficiile Consumului de Cimbru Read More »

Afla care sunt beneficiile consumului de miere

Ce este mierea? Mierea este produsa de albine pornind de la nectarul din flori sau de la alte surse naturale, precum polenul sau mielat-ul*, pe care le transforma si apoi le depoziteaza in celulele fagurelui, de unde o culege apicultorul. Mierea nu este supusa nici unei modificari, ameliorari sau purificari, nici unei manipulari industriale, asa …

Afla care sunt beneficiile consumului de miere Read More »

Tu stiai aceste lucruri despre apilarnil?

In primul rand sa vedem ce este apilarnilul? Apilarnilul este in principal un extract din larvele de trantor si mai contine mici cantitati de laptisor de matca, pastura, miere si propolis. Este considerat, prin componentele sale, a fi un produs apropiat laptisorului de matca. Acesta rezulta din recoltarea integrala a continutului celulelor cu larve de …

Tu stiai aceste lucruri despre apilarnil? Read More »

Polenul – beneficii

Ce este polenul? Polenul este o pulbere divers colorata, pe care albina o prepara cu putina miere si saliva pentru aglutinare in grauncioare. Polenul apartine lojei lemn (origine vegetala, influente predominante pe functionarea ficatului, muschilor, legat de miscare, regenerare, crestere etc.) Pastura este polen transformat prin fermentare de catre albine cu ajutorul unor bacterii specific; …

Polenul – beneficii Read More »